Contact

Studentencentrum “De Bunker”
J.F. Kennedylaan 3
5612 AB Eindhoven
Nederland

E-mail: info@kinjin.nl
Telefoonnummer: +31 (0)40 247 41 73

Locatie
JCES Kinjin is gesitueerd in het studentencentrum “de Bunker”, tegenover het het terrein van de TU/e, in kamer 0.56. De bunker is makkelijk te bereiken vanuit zowel de TU/e als het station. De marker op de onderstaande kaart geeft de locatie van “de Bunker” aan.

Openingstijden
De Kinjin-ruimte in “de Bunker” 0.56 is regelmatig geopend tijdens de middaguren op werkdagen. Tijdens de middag zijn er veel Kinjin-leden aanwezig om rond te hangen, te eten of gewoon lol te hebben in een relaxte omgeving. De Kinjin-ruimte is ook geopend op de meeste ledenavonden (woensdagen van 19:00 tot 22:15) en op dispuutavonden.

Het is alleen mogelijk om met een speciaal pasje toegang te krijgen tot “de Bunker”. Indien je niet zo’n pasje hebt is het natuurlijk altijd mogelijk om even op te bellen, zodat iemand de deur voor je open kan maken.

Route
Op het station neem je de uitgang bij de bussen, waarna je rechtsaf tussen de hoge gebouwen doorloopt. Uiteindelijk zie je stoplichten, en steek je over bij de stoplichten. Je zou dan gele kegels aan je rechterkant moeten hebben, en een gebouw van de Rabobank aan je linker. Loop hier verder rechtdoor en je loopt tegen een gebouw aan dat volledig is gemaakt van beton. Steek nogmaals over en loop dan linksom langs het gebouw waar je op een soort van parkeerplaats komt. Hier zit onder het afdak een ingang. Voor een kaartje, klik hier.

Heb je nog geen bunkerpas, bel dan met het nummer van Kinjin en iemand maakt de deur voor je open. Heb je wel een bunkerpas, loop dan over de begane grond naar rechts, en volg die gang tot je bij een trap komt. Bij die trap ga je de gang aan de linkerkant in en je bereikt Bunker 0.56, ook wel bekend als de Kinjinruimte.