Home

Het basis schema voor activiteiten als zodanig:

Dinsdag: Anijin; Woensdag: Algemeen Ledenavond en een keer per maand traditionellen board spellen; Donderdag is er een rotatie van Japanse les, Ledenavond en Manga tekenles; Vrijdag: Rotatie van DDR, Karaoke of TCG

De Japanse cultuur vereniging Eindhoven Studenten (JCE) Kinjin is een vereniging die mensen die geïnteresseerd zijn in Japan verenigt. We proberen om de ervaring van de Japanse cultuur te bieden – in zijn ‘breedste zin van het woord. Ben je geïnteresseerd in alles met betrekking tot Japan, zul je merken dat Kinjin voor jou de perfecte gelegenheid om jou hobby’s uit te oefenen kan bieden. Natuurlijk, kunt je dit samen doen met de vele enthousiaste leden van Kinjin.

Wij zijn een vereniging met veel verschillende jongeren, dus de meeste van onze activiteiten zijn over het hebben van plezier. Dankzij de verscheidenheid van onze leden, we zijn ook een nuttige bron van informatie voor mensen die meer willen weten over Japan te leren kennen. In het verleden hebben we verschillende studieverenigingen bijgestaan ​​op hun reis naar Japan. Ons motto is: Heeft u een vraag over Japan? Aarzel niet om te vragen!